TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těstoviny s hlávkovým zelím a houbami

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

houbové koření - sůl není nutné přidávat protože je v houbovém koření

Energetická hodnota celkem: 4479 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 111, SAFA (g): 20, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1120 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky, na másle krátce podusíme houby - mražené nebo čerstvé spolu s kostičkami zelí, v mírně osolené vodě uvaříme flíčky, které scedíme. Smícháme houby se zelím a flíčky, ochutíme houbovým kořením, vše vložíme do zapékací misky a zalijeme vejci rozšlehanými v mléce. Zapečeme do vysrážení vajec

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři