- Autor: novaba
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet vinný | 10 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 35 |
Olej olivový | 10 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2051 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 513 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.