TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

drožďová polévka s kapáním

Zpět
  • Autor: agabrielova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

petrželová nať, sůl, muškátový květ

Energetická hodnota celkem: 1499 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 375 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

na másle zpěníme cibulku, přidáme kvasnice, necháme roztopit, přidáme na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu. Zalijeme vodou. Vaříme. Do hotové zavaříme kapání. Přidáme zelenou petržel. Kapání: Jedno vejce rozšleháme se spetkou soli a muškátovým květem, přidáme hladkou mouku

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři