TOPlist


drožďová polévka s kapáním

  • Uživatelský recept
  • Autor: agabrielova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo čerstvé10
Celer bulva30
Mrkev40
Petržel - kořen20
Cibule30
Droždí42
Voda, minerální vody bez příchutě1000
Vejce celá průměr55
Mouka pšeničná hladká30

Energetická hodnota celkem: 1499 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 8 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 375 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

petrželová nať, sůl, muškátový květ

Postup přípravy

na másle zpěníme cibulku, přidáme kvasnice, necháme roztopit, přidáme na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu. Zalijeme vodou. Vaříme. Do hotové zavaříme kapání. Přidáme zelenou petržel. Kapání: Jedno vejce rozšleháme se spetkou soli a muškátovým květem, přidáme hladkou mouku

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma