- Autor: jarak
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí stehno s kůží (syrové bez kosti) | 197 |
| Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 27 |
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 26 |
| Okurky sterilované průměr | 47 |
| Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1959 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






