TOPlist


Nátierka tvarohová-redkvičková

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh polotučný průměr130
Máslo čerstvé nesolené30
Ředkvičky110
Cibulka jarní10

Energetická hodnota celkem: 1530 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 15 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 383 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma