TOPlist


Zapekánky s májovkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bageta rustikální200
Houby čerstvé průměr500
Bluedino Gouda 45%30
Flora pro.activ20
Rajčata cherry100

Energetická hodnota celkem: 3263 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 114 SAFA (g): 8 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1632 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 57 SAFA (g): 4 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 10.5 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,kmín, bylinky (petrželka, pažitka, citronový tymián,libeček)

Postup přípravy

Májovky podušené až do osmahnutí naskládáme na rozkrojenou bagetu posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě nebo grilu, posypeme nasekanými bylinkami a obložíme cherry rajčátky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma