- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bageta rustikální průměr | 200 |
Houby čerstvé průměr | 500 |
Bluedino Gouda 45% | 30 |
Flora pro.activ | 20 |
Rajčata cherry | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,kmín, bylinky (petrželka, pažitka, citronový tymián,libeček)
Energetická hodnota celkem: 3213 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1607 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Májovky podušené až do osmahnutí naskládáme na rozkrojenou bagetu posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě nebo grilu, posypeme nasekanými bylinkami a obložíme cherry rajčátky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.