TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečený květák

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, medvědí česnek, muškátový oříšek,

Energetická hodnota celkem: 3229 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 39, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 807 kJ

Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Hlavu květáku nakrájíme na plátky silné asi 2cm, dobře potřeme rozpuštěným máslem,naskládáme vedle sebe, posypeme strouhaným sýrem , pečeme v troubě při teplotě 170°C, pokud máme pocit,že měkne pomalu můžeme každý plátek polít lžící smetany.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři