TOPlist


Hummus s okurkou a koprem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ehwaz
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový9.5
Česnek0.5
Okurka salátová30
Cizrna Vapeur Bonduelle60

Energetická hodnota celkem: 675 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 338 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, růžový pepř, kopr, limetková šťáva

Postup přípravy

Cizrnu z konzervy rozmixujeme s okurkou zbavenou semínek, česnekem, olejem a čerstvým koprem dohladka. Dochutíme solí a limetkovou šťávou. Servírujeme na vlažném toustu posypané celými kuličkami růžového pepře. (1 porce - 50g)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma