TOPlist


Maso na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule200
Česnek50
Paprika bílá150
Paprika červená100
Rajčata 250
Vepřová plec (syrová)500
Máslo čerstvé nesolené5

Energetická hodnota celkem: 4763 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 25 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 12.8 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř ,mletý kmín

Postup přípravy

Maso osolíme okořeníme podle chuti vložíme do remosky, obložíme zeleninou a upečeme, podléváme podle potřeby, zeleninu společně s výpekem rozmixujeme a zjemníme kouskem másla. Podíáváme s rýží nebo bramborem (není v rozpisu)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma