TOPlist


Maso v kapustě

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapusta hlávková400
Vepřová plec (syrová)400
Cibule200

Energetická hodnota celkem: 3780 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 19 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 945 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, kmín, česnek

Postup přípravy

Listovou kapustu krátce povaříme, nakrájíme ji na nudličky. Zesklovatíme cibuli přidáme na ni maso udusíme do měkka a přidáme nakrájenou kapustu a dochutíme solí,kmínem a česnekem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma