TOPlist


Vepřová panenka v marinádě s opečenými bramborami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka (syrová)250
Olej běžný (průměr)30
Worcester10
Med30
Hořčice plnotučná průměr20
Brambory rané300

Energetická hodnota celkem: 3788 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 73 SAFA (g): 8 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1894 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 36.5 SAFA (g): 4 Cukry (g): 16.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Z vepřové panenky nakrájíme medailonky, které potřeme směsí medu, worčestru, oleje a křenu wasabi a necháme odležet. Brambory důkladně omyjeme, nakrájíme na měsíčky a dáme péci do remosky. Když jsou brambory hotové, opečeme na pánvi medailonky a podáváme. Doplníme zeleninovým salátem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma