- Autor: Romca K.
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pórek | 50 |
| Máslo čerstvé nesolené | 33 |
| Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 200 |
| Rajčata | 120 |
| Fazolové lusky mražené | 150 |
Energetická hodnota celkem: 2221 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1111 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






