- Autor: vencamacak
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Mouka žitná celozrnná | 100 |
Cibule | 200 |
Srnčí maso na guláš (syrové) | 200 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, chilli, sladká paprika a koření do guláše, jalovec kuličky, bobkový list.
Energetická hodnota celkem: 2470 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 247 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 9.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Sesklovatíme 200 g cibulky a přidáme 200 g srnčího masa, aby se zatahlo. 2/3 sáčku červené papriky a 1/2 koření do guláše, stroužek česneku. Poté 25 min. v papiňáku. Po uvaření dochutíme česnekem a solí, chilli, zahustime žitnou moukou a povaříme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.