- Autor: amza1977
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 1.00
Hovězí nakrájet na plátky,osolit,opepřit , z jedné strany potřít hořčicí a obalit v žitné mouce,maso vyndat,osmahnout 1 cibuli a přidat mouku, zalít vodou, vložit maso , masox a cca 30min v papiňáku.Nakonec zahustit moukou s vodou a dochutit,Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 10 |
Hořčice plnotučná | 10 |
Sůl | 5 |
Mouka žitná průměr | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,hořčice,masox
Energetická hodnota celkem: 391 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.