TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát ze zelených fazolek

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Ocet5
Křen50
Fazolové lusky mražené400

Dochucovadla:

sůl, pepř,ocet,olej ,

Energetická hodnota celkem: 834 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvařené fazolové lusky necháme vychladnout, zakapeme octem a olejem, opepříme, osolíme(pokud jsme fazolky vařili v osolené vodě není sůl nutná) a promícháme, posypeme jemně ustrouhaným křenem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři