- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Ocet | 5 |
Křen | 50 |
Fazolové lusky mražené | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,ocet,olej ,
Energetická hodnota celkem: 834 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvařené fazolové lusky necháme vychladnout, zakapeme octem a olejem, opepříme, osolíme(pokud jsme fazolky vařili v osolené vodě není sůl nutná) a promícháme, posypeme jemně ustrouhaným křenem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.