- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 220 |
Parmezán 32% | 40 |
Olej řepkový | 8 |
Játra kuřecí (syrová) | 320 |
Dýně průměr | 200 |
Víno bílé suché | 200 |
Sůl | 4 |
Dochucovadla:
rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 6922 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 223,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1731 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 55.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Dýni upečeme doměkka a rozmixujeme na pyré. Játra pokrájíme,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.