- Autor: patom
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 500 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Ovesné vločky jemné Emco | 44 |
Cibule | 80 |
Česnek | 10 |
Hořčice kremžská průměr | 17 |
Brambory vařené (solené) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 5618 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1405 kJ
Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.