- Autor: Martin Pavek
 - Doba přípravy (min.): 20
 - STOB recept
 - Porce: 2.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Sůl | 1 | 
| Cibule | 90 | 
| Kedlubna | 400 | 
| Olej řepkový | 8 | 
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 | 
Dochucovadla:
tymián
Energetická hodnota celkem: 1120 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 12, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 32,
                                                        SAFA (g): 5,
                                                        Cukry (g): 20,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na troše oleje opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme větvičku tymiánu a poté na nudličky nakrájenou oloupanou kedlubnu. Vše ještě krátce opečeme, podlijeme mlékem, osolíme a dusíme do měkka (cca 15 min). Hmotnost hotového pokrmu cca 560 g, EH na 100 g = 200 kJ
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






