- Autor: eva.podvolecka
- Porce: 12.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
piccante sugo | 343 |
basilico sugo | 345 |
Voda | 100 |
kečup | 80 |
Cuketa | 415 |
Cibule | 131 |
Olivový olej BORGES | 37 |
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 307 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 300 |
Vepřová panenka (syrová) | 610 |
Energetická hodnota celkem: 13133 kJ
Bílkoviny (g): 233,
Tuky (g): 210,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1051 kJ
Bílkoviny (g): 18.6, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 6.2, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.