- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 2.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Sádlo vepřové škvařené | 8 |
Česnek | 4 |
Vejce celé (syrové) | 90 |
Brambory vařené (nesolené) | 150 |
Vepřová žebra (syrová bez kosti) | 150 |
Hovězí vývar (čistý) | 80 |
Dochucovadla:
majoránka, pepř, petržel nať,pažitka, libeček, sůl
Energetická hodnota celkem: 3586 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1793 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Masou meleme, brambory nastrouháme, vše smícháme, urovnáme do pekáčku, pečeme 220 st. do zlatova.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.