- Autor: JANKOT
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 300 |
Solamyl bramborový škrob | 16 |
Sójová omáčka | 15 |
Olej řepkový | 20 |
Pórek | 158 |
Energetická hodnota celkem: 2718 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1359 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.