- Autor: LucyJ
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 330 |
| Smetana zakysaná 15% | 50 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 50 |
| Okurky sterilované průměr | 35 |
| Rukola | 50 |
| Citronová šťáva | 3 |
| Hořčice plnotučná průměr | 30 |
| Sůl | 3 |
Dochucovadla:
pepř, kurkuma (volitené)
Energetická hodnota celkem: 2776 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 347 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






