- Autor: cardigan
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 7.00
Ingredience
Dochucovadla:
koření - oregano, tymián, bazalka, pepř, majoránka, kmín
Energetická hodnota celkem: 16780 kJ
Bílkoviny (g): 258,
Tuky (g): 209,
Sacharidy (g): 268,
SAFA (g): 103,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 2397 kJ
Bílkoviny (g): 36.9, Tuky (g): 29.9, Sacharidy (g): 38.3, SAFA (g): 14.7, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
-orestovat na oliv. oleji cibulku a česnek, přidat mleté maso, orestovat, přidat rajčatovou šťávu, koření, sekané olivy, nechat podusit mezitím rozpustit sýr v teplém mléce, zahustit škrobem a rozmixovat. Do formy na dno trochu masové směsi, na to poskládat suché lasagně, znovu masovou směs, sýrovou směs,lasagně, masovou směs, sýrovou směs, lasagně, sýrovou směs a zasypat strouhaným parmezánem. Péct na 180°C asi 40 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.