- Autor: kalandra
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Mrkev | 80 |
Celer bulva | 70 |
Olej běžný (průměr) | 8 |
Ocet vinný | 8 |
Smetana zakysaná 15% | 50 |
Cukr moučka | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 1213 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 404 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zelí nakrouháme na nudličky, celer nastrouháme nahrubo, mrkev najemno, osolíme, opepříme, přidáme ocet, cukr, olej, promneme a přidáme smetanu. Promícháme, necháme uležet
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.