- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 6.00
Ingredience
Dochucovadla:
rozmarýn, sůl
Energetická hodnota celkem: 13262 kJ
Bílkoviny (g): 192,
Tuky (g): 127,
Sacharidy (g): 313,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2210 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 21.2, Sacharidy (g): 52.2, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Umýt a osušit ryby. Dát na plech vyložený pečicím papírem. Dovnitř nalít citronovou šťávu, pak osolit uvnitř i venku, vložit rozmarýn a nakonec plátek másla - 1 dovnitř a 1 nahoru. Péci na 180 st. 3 celé kuchané ryby o celkové hmotnosti 1500 g asi 30 min, 2000 g asi 40 min. Příloha - rýže a pečená zelenina.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.