TOPlist
Sledujte nás:

Pečený mořský vlk

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

rozmarýn, sůl

Energetická hodnota celkem: 13262 kJ

Bílkoviny (g): 192, Tuky (g): 127, Sacharidy (g): 313, SAFA (g): 44, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2210 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 21.2, Sacharidy (g): 52.2, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Umýt a osušit ryby. Dát na plech vyložený pečicím papírem. Dovnitř nalít citronovou šťávu, pak osolit uvnitř i venku, vložit rozmarýn a nakonec plátek másla - 1 dovnitř a 1 nahoru. Péci na 180 st. 3 celé kuchané ryby o celkové hmotnosti 1500 g asi 30 min, 2000 g asi 40 min. Příloha - rýže a pečená zelenina.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři