- Autor: VencovskaJana
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špenát listový mražený | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Olivový olej Terra Creta | 10 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 10 |
Olej slunečnicový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnekové koření
Energetická hodnota celkem: 1512 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Špenát podusíme s troškou vody, mírně osolíme a ochutíme česnekovým kořením. Vejce rozšleháme, přidáme lžíci olivového oleje, semínka a špenát. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej a usmažíme omeletu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.