- Autor: jfstob
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 120.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzený bok | 540 |
Rohlík tukový průměr | 294 |
Vejce celé (syrové) | 300 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Jihočeské máslo 82% | 15 |
Pažitka | 100 |
Energetická hodnota celkem: 14198 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 220,
Sacharidy (g): 202,
SAFA (g): 94,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 118 kJ
Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.