- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rozinky | 15 |
| Křen smetanový | 5 |
| Cukr třtinový hnědý | 5 |
| Choceňský smetanový jogurt bílý | 100 |
| Cibulka jarní | 60 |
| Zelí bílé hlávkové | 250 |
| Mrkev | 160 |
Dochucovadla:
jablečný ocet (lžíce), drcený fenykl (špetka), sůl,
Energetická hodnota celkem: 1474 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 737 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






