- Autor: evitacafevespa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur (v suchém stavu) | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Jablka | 500 |
Bílek | 85 |
Energetická hodnota celkem: 3120 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.