- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celé (syrové) | 165 |
| Rohlík tukový průměr | 270 |
| Jaroměřický Měkký tvaroh | 250 |
| Allnature Erythritol | 50 |
| Rozinky | 30 |
| Jablko | 300 |
| Skořice | 20 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 7180 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 246,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ
Bílkoviny (g): 16.2, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







