- Autor: hani.pospisilova
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špenát | 250 |
Celer řapíkatý | 180 |
Cibulka jarní | 120 |
Olej běžný (průměr) | 25 |
Kuřecí prsa na nudličky restovaná (na oleji, solená) | 510 |
Brambory vařené (solené) | 533 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 150 |
Jihočeská Niva 50% | 180 |
Energetická hodnota celkem: 10686 kJ
Bílkoviny (g): 243,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1069 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 10.9, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
1 porce asi 193 g na váhu 1 porce na KJ 1069
Komentáře je možné psát až po přihlášení.