- Autor: xlanca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr (syrový) | 520 |
Sůl | 2 |
Citronová šťáva | 80 |
Mrkev | 600 |
Brambory (syrové) | 600 |
Solamyl bramborový škrob | 12 |
Zeleninový bujón (Vitana) - suchý stav | 6 |
Česnek | 20 |
Cibule | 80 |
Řepkový olej (Emile Noël) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7018 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 171,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1755 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 42.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.