- Autor: xlanca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celozrnný špaldovo - žitný chléb | 200 |
Salát ledový | 160 |
Rajčata | 240 |
Černé olivy bez pecky (Kaiser Franz Josef) | 60 |
Celer bulva | 120 |
Brat-Olive Mediterran (byodo) - v g | 12 |
Cibule | 60 |
Fazolky | 520 |
Tuňák (syrový) | 400 |
Sůl | 2 |
Energetická hodnota celkem: 6512 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1628 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 38.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.