- Autor: HotMilk
- Doba přípravy (min.): 250
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 500 |
| Vepřová krkovice | 500 |
| Anglická slanina (Albert) | 180 |
| Celer řapíkatý | 350 |
| Cibule | 200 |
| Česnek | 70 |
| Mrkev | 300 |
| Cukr průměr | 30 |
| Rajský protlak | 570 |
| Krájená rajčata v konzervě | 800 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 17528 kJ
Bílkoviny (g): 226,
Tuky (g): 241,
Sacharidy (g): 259,
SAFA (g): 107,
Cukry (g): 162,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 1461 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 20.1, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 8.9, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Vyškvařit slaninu, opéct cibuli. Přidat maso a opéct, následně zbytek zeleniny. Péct v troubě při 150°C (popř. nižší) několik hodin (3-8).
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






