TOPlist
Sledujte nás:

Pečený candát

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, koření na ryby

Energetická hodnota celkem: 1645 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 823 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Filety candáta několikrát lehce nakrojíme na straně s kůží. Osolíme, opepříme a na straně s kůží lehce pomoučíme. Opečeme v rozpálené pánvi s rostlinným olejem nejprve na kůži dokřupava. Pokud se filety v pánvi kroutí, můžeme je přitlačit obracečkou, aby se kůže dobře vypekla. Poté otočíme, přidáme máslo a citronovou šťávu a krátce dopečeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři