TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rizoto s hříbky

Zpět
  • Autor: kolibrik26
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5274 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 203, SAFA (g): 14, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1758 kJ

Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 67.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

na části oleje zpěnit cibuli, přidat řýži Arborio, asi minutu opékat, zalít bílým vínem, nechat vsáknout a vypařit alkohol, přilévat vývar po naběračkách. Když je rýže skoro měkká, přidat orestované hříbky (nebo směs). Nakonec přidat zakysanou smetanu, sůl, petř a nasekanou petrželku

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři