TOPlist
Sledujte nás:

Kedlubnový salát s jablky a křenem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl (tak 4 velké špetky)

Energetická hodnota celkem: 1867 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 1, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 467 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

https://www.recepty.cz/recept/kedlubnovy-salat-s-krenem-1786 Asi 500 g kedlubny a 250 g jablka (1 velké) postrouhat na robotu na jemné nudličky. Vmíchat 2 lžíce křenu naloženého ve vinném octě, 1 /2 lžíce medu, šťávu z půlky velkého citronu (odhad), lžíci oleje (např. z lískových ořechů) a osolit. Jí i Petr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři