- Autor: Katerinafitlova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr třtinový hnědý | 80 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Vločky ovesné | 150 |
Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Kypřící prášek do pečiva | 8 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Rybíz červený | 300 |
Energetická hodnota celkem: 7524 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 318,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 109,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 9.1, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.