- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pernerka špaldová hladká mouka | 430 |
Protein hrachovo-rýžový | 74 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Allnature Erythritol | 70 |
Jihočeské máslo 82% | 125 |
Rozinky | 70 |
Mandle (nesolené) | 30 |
Žloutek (syrový) | 80 |
Cukr moučka | 10 |
Vejce celé (syrové) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 15153 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 146,
Sacharidy (g): 433,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 108,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 947 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 27.1, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.