TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kapusta s rybou a bramborami

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bylinky, koření na brambory

Energetická hodnota celkem: 9067 kJ

Bílkoviny (g): 163, Tuky (g): 104, Sacharidy (g): 135, SAFA (g): 66, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1813 kJ

Bílkoviny (g): 32.6, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 13.2, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Kapustu uvaříme v mírně osolené vodě (7 minut). Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. obojí naklademe do pekáče, trochu posypeme kořením na brambory. Na ghí osmahneme pokrájenou cibuli, na ni dáme na kousky nakrájenou rybu, posypeme bylinkovým kořením a resujeme, až se voda skoro vyvaří. směs nasypeme do pekáče na brambory s kapustou. Vedle si připravíme bešamel z másla, mouky a mléka. Zalijeme směs v pekáči, posypeme sýrem a zapékáme při 200 C asi 20 minut (do zlatova). 1 porce 1813 kJ, 295 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři