- Autor: Katerinafitlova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Med | 30 |
| Banán | 310 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 375 |
| Vločky ovesné | 70 |
| Mandle (nesolené) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5010 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 153,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 99,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







