- Autor: Simahla
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardinky v oleji | 78 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Jihočeské máslo 82% | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1979 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 660 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.