TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

mrkvo-čočková polévka

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

zázvor, sůl, bylinky na ozdobu

Energetická hodnota celkem: 6042 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 168, SAFA (g): 82, Cukry (g): 51, Vláknina (g): 48, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1007 kJ

Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 13.7, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mung dal namočíme na 8 hodin (i méně). Na ghí osmahneme pokrájenou cibuli, zázvor (čerstvý nebo sušený), orestujeme mrkev a zcezený mung dal. Zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a vaříme do měkka. Nakonec přidáme kokosové mléko a rozmixujeme. Na talíři posypeme nasekanou bylinkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři