- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí červené kysané ve slaném nálevu | 250 |
Jablko | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Cibule | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1089 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 272 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
250 g červeného kysaného zelí, 3 střední jablka nastrouhat najemno, 1 cibule na kostičky, lžíce cukru https://www.toprecepty.cz/recept/31095-salat-ze-sterilovaneho-cerveneho-zeli/
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.