- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Zelí červené kysané ve slaném nálevu | 250 | 
| Jablko | 250 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 | 
| Cibule | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 1089 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 6, 
                                                        Tuky (g): 2, 
                                                        Sacharidy (g): 50,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 40,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 272 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
250 g červeného kysaného zelí, 3 střední jablka nastrouhat najemno, 1 cibule na kostičky, lžíce cukru https://www.toprecepty.cz/recept/31095-salat-ze-sterilovaneho-cerveneho-zeli/
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









