- Autor: martashi
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Filé z tresky (mražené) | 200 | 
| Cibule | 100 | 
| Česnek | 5 | 
| Paprika zelená | 50 | 
| Rajčata konzervovaná | 100 | 
| Máslo čerstvé | 3 | 
Dochucovadla:
sůl,česnek, bazalka, oregano
Energetická hodnota celkem: 1096 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 37, 
                                                        Tuky (g): 4, 
                                                        Sacharidy (g): 17,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 548 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na pánev s kouskem másla dáme cibuli nakrájenou na nudlčky, společně s česnekem,paprikovým luskem a rajčetem, osolíme, okořeníme, přidáme rybí filé. Udusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






