TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí filé po srbsku

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,česnek, bazalka, oregano

Energetická hodnota celkem: 1096 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 548 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Na pánev s kouskem másla dáme cibuli nakrájenou na nudlčky, společně s česnekem,paprikovým luskem a rajčetem, osolíme, okořeníme, přidáme rybí filé. Udusíme do měkka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři