- Autor: Siala
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slepice s kůží průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Jihočeské máslo 82% | 60 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Smetana ke šlehání 33% | 400 |
Masox (hotový výrobek) | 600 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Knedlíky houskové kynuté | 800 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika
Energetická hodnota celkem: 19515 kJ
Bílkoviny (g): 153,
Tuky (g): 272,
Sacharidy (g): 395,
SAFA (g): 147,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 4879 kJ
Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 68, Sacharidy (g): 98.8, SAFA (g): 36.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.