- Autor: bobes.1@post.cz
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 60 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 500 |
Kapusta hlávková | 350 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Strouhanka kukuřičná | 60 |
Mouka rýžová | 20 |
Sůl | 2 |
Dochucovadla:
česnek , majoránka, pepř, muškátový oříšek, saturejka
Energetická hodnota celkem: 8245 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 8.9, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.