- Autor: SueZu
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 550 |
Okurky sterilované průměr | 60 |
Tvaroh odtučněný průměr | 80 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3921 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 392 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Vychladlá uvařená vajíčka oloupeme, nakrájíme na drobno, v míse ještě pomačkáme vidličkou, přidáme na drobno nakrajenou kys.okurku, nalejeme trochu láku (2PL), odtučněný tvaroh, 2 PL hořčice, súl a pepř. Při servírování posypeme čerstvou pažitkou či jarní cibulkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.