- Autor: jitulaa
- Porce: 1.00
100g maso hovězí,2g olej,20g cibule,10g protlak rajský,10g hrášek steril.,10g sýr cihla
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 2 |
Cibule | 20 |
Rajský protlak | 10 |
Hrášek zelený sterilovaný | 10 |
Eidam 30 % průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1054 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na zpěněnou cibulku vložíme nakrájené maso,osolíme,opečeme,podlijeme vodou,přidáme rajdký protlak a dusíme.Nakonec přidáme hrášek a posypeme strouhaným sýrem.Vhodná příloha dušená rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.